europeIcon

Ignis Computer Kft.

Ignis Computer Kft.

Az IGNIS Computer Kft. szoftverfejlesztési tevékenységet folytató kisvállalkozás, amely immár 10 éves szoftverfejlesztési múltra tekint vissza. A kezdeti B2B jellegű szoftveres megoldások fejlesztése mára főként kutatás-fejlesztési tevékenységek és B2C jellegű szoftverek fejlesztésre korlátozódik.

Megoldásainkat jelenleg több mit 5000 ember használja és számos nagy céget tudhatunk partnereink között. A vállalkozás fő célja a kutatási tevékenység erősítése, és az itthon elért sikerek után a prototípusok külföldi értékesítése.

A cég számos egyetemi kapcsolattal rendelkezik, és az utóbbi években nagy tapasztalatra tett szert a képelemzés, deep learning, mesterséges intelligencia témakörökben. A vállalkozás jelentős tapasztalattal rendelkezik önálló fejlesztési, újabban kutatás-fejlesztési projektek megvalósításában, amelyet az elmúlt években mind befektetési, mind pályázati keretekben sikerrel folytatott. A saját fejlesztésű termékek piaci bevezetése folyamatos volt az elmúlt években, így a cégben biztosítottak nem pusztán a fejlesztéshez, de annak sikeres piaci hasznosításához szükséges feltételek is.

Kapcsolat

ignis_logo
Email: Cégnév: IGNIS Computer Kft. Székhely: 1147 Budapest, Jávorka Ádám u. 65. Kutatás-fejlesztési telephely: 5661 Újkígyós Kossuth u. 22.. Cégjegyzékszám: 01-09-864525 Adószám: 13616935-2-42 Ügyvezető: Szarvas Péter